Talentpools

ING is een dynamisch bedrijf waar de vraag naar externe, tijdelijke medewerkers van dag tot dag verschilt. Vind jij nog geen passende opdracht op deze site en wil je tijdelijk als externe werken bij ING? Ben jij ZZP’er of heb jij nu geen vast contract met twee maanden opzegtermijn? Schrijf je dan in voor een van onderstaande talentpools.

Customer Journey Experts 

ING's klanten de allerbeste ervaring bieden, overal en altijd.

Hoe is het om je klanten altijd de allerbeste consistente ervaring te bieden? Bij alles wat je bedenkt en realiseert. ING's Customer Journey Experts (CJE’s) weten dat als geen ander. Zij combineren de skills van een Productmanager, een Formulemanager en een Marketeer, en maken het mogelijk voor onze klanten om hun bankzaken eenvoudig, snel en efficiënt te regelen. Zo digitaal en zo persoonlijk mogelijk.

Risk Management

Risk management gaat over welke risico's ING als bank bereid is te nemen, en welke niet. Risk is integraal onderdeel van de business en draagt bij aan ING's strategische doelen. Denk hierbij aan 'traditionele' risk-domeinen, zoals krediet-, markt- en operationele risico's. Maar in de wereld van vandaag en die van morgen worden niet-financiële risico's zoals milieu-, gedrags-, data- en cyberrisico's steeds prominenter. 

Tech

Waarom is ING Tech zo'n geweldige plek om te werken? Vraag het onze collega's! Zij vertellen je hoe technologie wordt toegepast om een superieure klantervaring te bieden die persoonlijk, gemakkelijk, relevant en real-time is. Hoe engineers met de nieuwste inzichten en hulpmiddelen persoonsgegevens en het geld van mensen beschermen.

Data Analytics

Als jij als (big) data analist, data scientist of business informatie analist aan de slag wilt met een rijkdom aan data, ben je bij ING op de juiste plek. ING's grote bron van klantdata levert zeer waardevolle informatie op; informatie waarmee je het verschil voor onze klanten maakt en waarmee je hen in staat stelt om een stap voor te blijven met geldzaken, privé en zakelijk.

Verkoop & Relatiebeheer

ING wil haar klanten in elke situatie deskundig en professioneel van dienst zijn. Als Adviseur ben je sparring partner, strategisch partner en adviseur bij complexere financiële vraagstukken. ING's accountmanagers en relatiemanagers doen er dus alles aan om onze klanten en de markten waarin zij actief zijn, door en door te kennen. Waar ze ook werken, bij business banking of wholesale banking, op lokaal- of sectorniveau of als aanspreekpunt voor multinationals, zij hebben een spilfunctie in onze relatie met de zakelijke markt.

Financieel & Accounting

De finance professionals van ING ondersteunen het management en de business lines als het gaat om financiële zaken. Group Finance is het financiële hart van ING. Daar komen alle financiële rapportagelijnen samen. De mensen die er werken zijn onder meer verantwoordelijk voor financiële verslaglegging en controle, voor het aan- en verkopen van bedrijfsonderdelen, voor kapitaalplanning en belastingafdracht.

Project Management

Innovation at ING isn’t about the latest gadgets or gizmos, but rather creating a differentiating experience for customers. Making their lives better. ING has a variety of ways of turning great ideas into products and services that customers really need.A company that transforms like ING needs change in both organisation and methods, as well as optimisation of processes, systems and customer experience. To achieve that change we are often searching for Process Improvement Consultants, Blackbelts or Business Analysts.

Customer Support

De service van ING is voor onze klanten vanzelfsprekend. Maar om die kwalitatief hoogstaande service te kunnen leveren, wordt er achter de schermen veel werk verzet. ING’s medewerkers in de Sales Support zorgen dat de interne processen die nodig zijn om de klant optimaal van dienst te zijn, soepel verlopen. De professionals die bij ING werken op het vlak van Operations zorgen ervoor dat iedereen binnen ING zijn werk kan doen, zonder zich zorgen hoeven te maken over zaken als apparatuur, software, bedrijfsapplicaties, werkplek, administratieve handelingen of systemen.